Cu gremlinii la magazinul de jucarii

Uneori mă suspectez că îmi lipsește câte o doagă: distracția planificată a după-amiezei de astăzi a fost să duc gremlinii la etajul de jucarii al celui mai mare magazin din oras, eu având în minte obiectivul clar de a nu cumpăra nimic. Lăsând deoparte doagele și plimbatul ursului legat la bot, prin fața borcanului de miere, exercițiul a avut două teme:

  • în condițiile în care pot să vadă o gamă largă de oferte, ce jucării își aleg ei singuri, ce anume îi tentează din fiecare categorie?
  • să aibă un comportament civilizat în fața tentațiilor. (Câtă gargară cu Moș Crăciun am putut să debitez numai gremlinii știu – numai ei, fiindcă eu sincer nu îmi mai amintesc toată povestea cu jucăriile din magazin, făcute de Moș Crăciun pentru alți copii. Sunt multi copii cuminti si Mosu face jucariile pe rând. De aia am venit în magazin, să vedem ce jucării primesc alți copii și, dacă e ceva ce ne place, punem pe lista de dorințe )

Nu m-ar fi dus mintea că gremlinii își pot dori mașini cu Barbie, gen asta sau asta sau asta, deși, urmărindu-le jocul acasă, am observat demult că le place să pună căpcăunii de la Lidl (skeetes aia) pe post de șoferi la mașinutele lor.

”-Alegeți ceva care vă place de aici”, le-am spus în fața raftului cu animale de plastic, dorind să le știu preferința (aveam planificată o vizită la Zoo). Șerpi, șerpi mișcători, asta i-a atras 🙂

Leave a Reply