File de jurnal. Ganduri ravasite

Nu imi place ziua mea, fiindca pina la ziua mea este ziua de dinainte, în care mă bântuie fantome. Adica oameni pe care i-as fi dorit lînga mine in carne si oase, dar care sunt trecut si intrebari fara raspuns. Upanisade: ”te rog, te implor sa mai stai linga mine…”

*****

A insistat Manzel sa imi aleg un cadou frumos de ziua mea. Si intr-un final am ajuns sa imi doresc ca pe o dambla must have o anumita rochie, care trebuia sa ajunga astazi prin curier.

A sunat la usa Covlio, am socializat, (ma vazuse ieri din masina cu gremlinii pe strada), mi-a lasat pachet. L-am deschis nerabdatoare, am dat peste o cutie de pantofi. Comanda nu era gresita, eu gresisem ca nu am auzit din norii de unde era capul meu ca pachetul e pentru vecina.

Bun, astept urmatorul curier. Intre timp ma iau cu altele si pur si simplu ajung sa ignor interfonul de ocupata ce sunt.

La rugamintile mele pisicesti, porneste Manzel si recupereaza pachetul. Rochia e perfecta, eu sunt in extaz, ce sentiment fain e o dambla satisfacuta: sa vezi ceva, sa vrei si sa obtii !

Un minut mai tarziu descopar un defect care face ca rochia sa nu poata fi pastrata.  Alta la fel nu mai e in stoc, era ultima, trebuie sa imi iau cumva la revedere, numai de as putea !.

****

Si-am zis aripa de pene

ca sa zbor cu ea prin vreme

Leave a Reply