Dulciurile si Gremlinii – un moment emotionant

Vin acasă de la Lidl, pun cutia plină de cumpărături pe bancă și Gremlinul începe inventarul: ”oue, carne, iaurt, pâine, banane,…,momăind către sine: asta nu știu ce este, apoi urlând: mami ce e asta?”. Le scoate cu grijă din cutie și mi le aduce la bucatărie, indicându-mi locul fiecăruia: le pui în frigider, le pui în sertar, le pui în dulap.

Brusc placa de vinil se zgârâie. Gremlinul constată: ”biscuiți cu ciocolată”. Apoi Gremlinul contabilizează: ”un (pachet de) biscuiți cu ciocolată”. Incredibil, a treia oară este chiar surprins: ”A! biscuiți cu ciocolată!”, iar de abia a patra oară își manifestă bucuria în glas: ”biscuiți cu ciocolată !!!!”.

După ce declină ”biscuiți cu ciocolată” în toate gradele de extaz, trece la propoziții: ”Mami, mi-ai adus biscuiți cu ciocolată. Mama a fost la cumparături și a cumpărat biscuiți cu ciocolată. Mulțumesc, mami, că mi-ai luat biscuiți cu ciocolată”.

Trecând la următorul nivel, Gremlinul propune : ”Mami, eu desfac și tu îmi dai un biscuit”. Și din tot pachetul care îi stă deschis la dispoziție nu se atinge de nimic și mă așteaptă cu ochii sticlind.

Leave a Reply