Nu-i frumos sa refuzi invitatiile

Cu ochii desmortiti din carte, incep sa ma trezesc lenes intr-o dupa-amiaza de sambata.

Si toate lucrurile curge dulceag, pina in clipa in care culeg din cutiuta postala electronica urmatoarea telegrama :”Ilie te-a inscris in grupul celor care sustin cauza cainilor maidanezi din Baia Mare”. Ii multumesc frumos, asa cum i-a multumit si Ianke lui Itzic (vezi minutul 36) si ma dezabonez de la asa ceva. Desigur pe motivul ca nu locuiesc in Baia Mare si nu de indignare ca un IT-ist imi trimite cu buna stiinta spam.

 

In continuarea zilei, telegramele trimise din lumea Albumului cu fetze continua sa curga si ma trezesc ca iar am fost inscrisa tot de catre Ilie, in alt grup de discutii pe aceeasi tema: iubiti si cainii vagabonzi. Ba, chiar am primit urari de bun venit care m-au decis ca de data asta sa iau inscrierea pe grup in mod serios. Daca cineva a considerat ca as putea avea o contributie semnificativa la problemele grupului, atunci sa-mi dau  silinta sa vad despre ce este vorba.

 

Vad j’de mii de statistici de unde rezulta ce pasnici sunt cainii. In conditiile in care adultii maltrateaza  si omoara in bataie x copii pe an, cainii nu au ucis nici un copil. Deci pardon??? Ca nou venit, intreb si eu  ca Toma: “bre, da’ copiii aia muscati si maltrati  pe viata de caini?? nema statistici?” Raspuns: “Alexandra, nu e nici un copil mort. Au fost doar muscati si nu morti”. La asemenea raspunsuri pe bune daca am replica… sau macar nervi sa ma iau in piept cu tacaniti. Am invatat mai demult ca pe pe prosti nu poti sa ii destepti, asa ca am trecut la strategia Sun-tzu:

“Dacă generalul armatei inamice este încăpăţânat şi se înfurie uşor,insultă-l şi enervează-l, aşa încât să devină furios, să nu mai vadă clar şi să atace necugetat,fără nici un plan”

 Ghici ghicitoarea mea: cat timp am fost membru al acestui grup?

 

Leave a Reply