Metode anti-sforaiala

La ultimele ceaiuri intre fete [a se citi vinoteka- cu “k” fiindca respectam ortografia teritoriului ceh] s-a pus in discutie tema sforaitului. Clasic, una dintre noi a apucat sa se plinga de ceva si imediat toate am facut front comun, depistand aceeasi problema la fiecare dintre noi.

– Fata, al meu sforaie de nu mai stiu ce sa mai fac! – Fata, eu mi-am luat dopuri de urechi de la farmacie, la inceput a fost mai greu, dar acum  m-am obisnuit si e ok! – Fata, dar al meu cand sforaie, imi bat si vecinii in perete, si degeaba!

Si cum stateam eu si ascultam tot felul de retete de aparare impotriva sforaitului, mi-am dat seama ca sunt singura care stie ca in timpul somnului de obicei nu-ti mai amintesti ce ai facut si ce ai zis. Sau cel putin stiu ca Manzel, care nu e somnambul, nu e in stare sa isi aminteasca a doua zi dimineata raspunsurile mormaite pe care mi le da la diverse intrebari. Ca de exemplu: “Pufu’, vezi ca sforai, nu vrei te rog sa te intorci pe partea cealalta?” (desigur ca in timpul asta, cu o mana pe umarul lui, deja i-am si facut vant).

2 thoughts on “Metode anti-sforaiala

  1. +1 pentru Manzel
    Nici eu nu sforai; nu m-am trezit niciodata din cauza sforaitului, in schimb sotia… eee, aici e alta poveste. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *