Cum definim o femeie romantica

Manzelul meu e un barbat deosebit de romantic.

Exemplu1, Alexutza catre Manzel: ” Draga, daca ma imbrac cu rochia asta, imi arata fundul mare?”. Raspuns:” Deloc, ti-l arata doar atat cat este”

Exemplu2. Alexutza catre Manzel:”Draga, eu azi la pranz vreau doar salata, fara carne, vreau sa slabesc.” Raspuns: “Pai tu ai vazut cat mananca o vaca?!?” (Daca nu ati prins gluma, clar sunteti femeie. In mintea barbatilor, daca nu mananci carne se cheama ca esti ierbivor, nicidecum vegetarian, iar primul exemplu de ierbivor care le poate veni in minte este vaca… ).

Dupa multe alte asemenea exemple, Manzel doreste rascumpararea pacatelor si’l apuca microbul dedicatiilor muzicale (chestia asta e specific masculina, e un Pitic care ii invata pe barbati cum sa castige puncte de romantism). Si alege “What a wonderful world”. Moment in care Alexutza ii impartaseste intr-un stil romantic, acelasi stil romantic din exemplele 1&2: Sa-ti explic cum vad eu videoclipul de la melodia asta. Imagineaza-ti ca esti pe masa de operatii,moarte clininca, iar doctorii te resusciteaza pentru a te aduce inapoi. Sufletul tau trece printr-un tunel alb de lumina, iar la capatul celalalt ce vede? Imagineaza-ti un fel de Alice in Wonderland care doar baga capul pe o usa numita “Lumea de dincolo” [si alexutza fredoneaza] I see trees of green, red roses too…I see clouds of white…. some angels too…. friends shaking hands…[s-au reintalnit pe lumea asta] And let’s see what else is here? Oh, look, colors of the rainbow!!

In clipa in care femeia a spus de-a dreptul ce i-a trecut prin minte, ignorand sentimentele barbatului, i s-a reprosat: “Ai ucis toata frumusetea cantecului asta”. Deci femeia e vina in ambele cazuri:
a) cere o parere din partea barbatului si asteapta ceva… daca nu frumos, macar diplomatic; cand barbatul tranteste adevarul crunt ca o caramida, ea e de vina ca nu poate procesa informatia
b) impartaseste barbatului un adevar crunt; cand barbatul se doveste a fi sensibil, ea e de vina ca a stricat romantismul.

Dovedim astfel ca, pentru a fi plina de romantism, o femeie trebuie sa inghita de la barbat destul de multe kkturi [update: aici trebuie reformulat, exprimarea lasa de dorit], iar la schimb va proteja sensibilitatea partenerului de eventualele rautati ce i-ar putea sta pe limba.

0 thoughts on “Cum definim o femeie romantica

  1. Pai mai Alexutza: exemplu2 clar sunt femeie ca nu l-am prins decat dupa explicatii. Exemplul 1: dupa o anumita varsta (a se citi experienta de viata) frumusetea vine din alte chestii decat acoperirea fundului. Dupa cum spune un coleg de-al meu “de multe ori este mult mai importanta atitudinea cu care mergi / porti o anumita tinuta decat tinuta in sine sau cum pica pe tine acea tinuta”. Acu sentimente barbatilor? Hm…categoric ca depinde de la individ la individ. Melodia in cauza e OK daca ma intrebi pe mine dar de cord ca o alta ar fi fost de un romantism mai la obiect ca sa spunem asa…

  2. Sa explicam “exemplul 2” pe intelesul tuturor. Ideea era ca atunci cand mananci salata goala trebuie sa mananci mai multa ca sa ajungi la un grad de consistenta / satietate acceptabil. Vaca a fost doar pentru exemplificare… daca mananca numai iarba are nevoie sa manance mai mult ca sa se sature. Deci afirmatia mea nu are nici o legatura cu romantismu’ si nici nu s-a vrut a aduce vreo ofensa de vreun fel 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *