Invatamantul la distanta.ro si prezentarea lui online

Ca tot se apropie cu pasi marunti un an nou universitar, mi-am zis sa ma dau si eu pe internet o leaca, sa vaz ce oferte sunt pentru invatamantul la distanta.

Ce am cautat eu: un plan de invatamant concret.

Ce am gasit de cele mai multe ori: avantajele studiului la distanta (mda, multam, ca  pot sa imi fac program individual de acasa asta stiam si eu si d’asta am inceput cautarile), cat costa taxa si  ce acte trebuie depuse.

O fi si planul ala de invatamant ascuns pe undeva, daca nu l-am gasit eu asta nu inseamna ca el nu exista. Dar mi se pare logic sa fie la prima vedere (eventual cu luminite in adobe flash- apropo de o discutie recenta cu Andrii Popa si Manzel). Pina una alta, eu am impresia ca planul asta ti se prezinta de abia DUPA ce te-ai inscris la cursuri. Si daca e asa… nu  mai am comentarii, cel putin deocamdata, fiindca ma enervez aiurea

Intru la UTM.ro. Avantaje: sesiuni de examene gratuite, materiale didactice gratuite (no sh*t, platesc o taxa pentru toate costurile posibile, nu vinde aici castraveti la gradinar); corp profesional specializat (pardon? adica sa ma astept ca de banii pe care ii platesc, in mod normal  sa imi predea un pulica? sau te pomenesti ca aia nespecializati predau doar la invatamantul de zi, iar profesorii adevarati imi predeau mie la distanta?). Iar bomba de la UTM-distanta este ca sunt la ei pe site si ma indruma asa: pentru ORICE alte informatii suplimentare, go to Home page. Pai mama draga, nu de acolo vin? Sau incerci sa ma pregatesti psihic pentru ceea ce ma asteapta la secretariatele voastre?

O fi actualizat sau nu planul asta de acum 3 ani?

Server unavailable de cateva zile incoace…

Mi-o raspunde careva la telefon, avand in vedere ca la inceput de septembrie se fac inscrieri, iar eu la sfarsit de august nu pot sa imi dau seama la ce materii ma inham?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *