Picnic de week-end la Spilberg business center

Cum s-a linistit ploaia, am luat familie, catel, purcel Manzel, Bentisor, Geta si am propus o iesire duminicala pe malul lacului.

Am oprit la Vanikovka, sa umplem cosul de picnic cu mancare Panda (optiunea “dvacet čtyři, dvakrát, sebou”), apoi am luat si 5 chifle (rolici) ca avem si pesti de hranit. Inca 2 cafele la pachet si fuga la Spliberg business center (unora le e dor de serviciu :D)

Pe malul lacului, constatam ca nu avem furculite, asa ca Alexutza da o fuga pina la McDonalds, iar atunci cand ii vine randul la coada cere “two plastic forks and two ketchups, please” (imi amintisem intre timp ca de la Panda nu am luat nici ketch-up).  La cata panica am creat printr-o astfel de cerinta, am avut marea inspiratie sa o fi spus pe un ton normal, firesc si calm… altfel, asemanarea dintr-un nebun si Alexutza ar fi fost ca nici unul dintre noi nu si-ar fi imaginat ca iese cu mana goala de acolo.

Ah, si fiindca oamenii sunt curiosi, sa le raspundem:  pe barcutza o cheama Geta, fiindca o lansai la balta de Sf. Gheorghe. Iar la nastere arata asa

Leave a Reply