Happy birthday to me- Day1

Stateam si cugetam in barba, privind mesajul asta… De acum incolo, ca tot am eu memorie selectiva cand vine vorba de zile nastere (nu poci si iar nu poci sa imi amintesc aniversari), o sa imi fac cate un cont pentru fiecare zi de nastere pe care tre’ sa o tin minte si asa o sa primesc si mesaj automat.

Si nu, flick, facebook si alte bithday reminder tools nu ma ajuta, am incercat, dar intotdeauna rezultatul a fost un mare disregard. Unele site-uri incep trambitarea cu vreo 2 saptamani inainte, apoi cu 10 zile inainte, si tot asa continua numaratoarea inversa, incat odata ajuns in ziua mareata esti plin de draci: “da, bai, la multi ani, m’au innebunit astia cu mailurile!”

0 thoughts on “Happy birthday to me- Day1

  1. “da, bai, la multi ani, m’au innebunit astia cu mailurile!”

    Ma folosesc de replica ta atat pt. 1 iunie cat si pt. 4 iunie.

    La multi ani si nu uita: Unde dat eu… creşte !

  2. Draga mea, mama denaturata de viata ce sunt, am uitat sa imi felicit unicul copil de 1 iunie. Si tactu a uitat daca te incalzeste cu ceva :D. Deh, el are familie numeroasa ce sa zic :)). Deci la multi ani retroactiv pentru 1 iunie, copilule!

  3. LA MULTI ANI!!!!
    Urarile separat pe mail si balul si distractia retroactiv si alea ca deh…nu mai avem Student Agency :(, if you know what I mean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *