In Ordinea mea e Dezordine

Cautaram de dimineata o anume hartie. Hartia era intr-un plic, iar  plicul  l-a luat Manzel de la posta, personal, acum o saptamana.

Am cautat mai intai in toate locurile din casa in care Manzel obisnuieste sa lase hartii importante (acte, chintante, facturi). Negasind nimic, am trecut la intorsul casei pe dos in portiunea Alexutzei. Nimic. Ba mai mult, Alexutza incepe sa pretinda ca nici macar nu a vazut hartia cu pricina; nu stie nici cum arata, d’apoi sa o mai fi primit de la Manzel. Se revine cotrobairea spatiului lui Manzel. Desigur, fara rezultate.”Daca am face si noi ordine odata, ce bine ar fi! ” zise Alexutza. Din greseala, careva se uita in dosarul-arhiva, acolo unde actele sunt frumos clasate si etichetate.

Desigur ca, dupa un sfert de ceas de cautari aiurea, atunci cand gasim hartia in ordine, pusa la la locul ei printre acte, suntem… dezamagiti!! dezamagiti  de faptul ca am fost si noi in stare odata in viata sa facem ordine. Nu stim cand ne-o fi apucat vrednicia, dar stim ca daca am fi stat potoliti, am fi gasit hartia in primele 10 secunde.

0 thoughts on “In Ordinea mea e Dezordine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *