Kindergarten days

Cum zilele acestea am schimbat locul de munca, iata-ma-s la “gradinita”- perioada de acomodare dinaintea intrarii efective in productie.

Inca din timpul semnarii celor n anexe la contractul de munca incepuse sa imi zdrangane in minte Yahoo Messenger cu audible din sectiunea Work.

Audible : Can I trade this here job for what’s behind door #1?

Din ce imi mai aduc io aminte, la capitolul ROI am cam semnat pentru dress code (cu sanctiuni), no internet, no private emails, no private phone calls, no private conversations in open space…

Mai mult de o saptamana am stat si am urmarit oamenii din productie; mi s-a dat de urmarit activitatea lor, dar creierasul meu le-a inregistrat si comportamentul. Spre sfarsitul perioadei deja ma gandeam sa pun in balanta lucrurile la care renunt de dragul unui nou inceput de cariera in Contabilitate. Taman vineri, cand ma pregateam sufleteste de bilant, s-a aratat o speranta de care am hotarat sa ma agat.

Nu trebuie uitat: perioada de proba reprezinta un “test” nu numai pentru viitorul negrisor de pe plantatie, ci si pentru angajator.

Leave a Reply