Logica de muher

In cautarea lui Fat-Frumos din articolul precedent, imi incep ziua cu un amuzament idiot: ce mai scrie la gazeta Kudika.  Imi pica ochii pe un articol care incepe asa: “Daca ti-ai permite sa dai peste 500 de dolari pe o pereche de pantofi, ce marca de lux ai alege?”

Bag io de seama ca fatuca care a scornit asemenea tembelitate de intrebare porneste de la urmatoarea ipoteza: abia de am bani sa imi ajunga pina la salariul urmator, dar… cunosc pe dinafara toate marcile pantofi de lux. Mda, logica imbatabila de muher, intarita de urmatoarele citate din acelasi articol: “Pantofii […]pot fi usor recunoscuti datorita talpii rosii pe care o regasim la fiecare model in parte, indiferent de […]modelul ales ; […] unghiile rosii, in nuanta Chanel a uneia dintre angajatii sai”. (mai stii, te pomeni ca una din angajatii respectivi o fi fost transexual ?!?).

Diseara imi propun sa ii arat si lui Manzel aceste mostre de gandire feminina, care nu sunt deloc un accident. Din nefericire, e deja un standard. Si Manzel sa faca bine sa aprecieze inca o data ce are la casa lui!

0 thoughts on “Logica de muher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *