Concediu cu aberatiuni electorale

Inca un an in care vacanta se planifica pentru rezolvarea diverselor probleme cetatenesti…

Saptamana asta de concediu a picat in plina campanie electorala – circ cu potentiali viitori primari. Ironie neagra: vizita precedenta am facut-o in timpul Saptamanii Mari (dinainatea Pastelui).

La tv, dezbatere intre Blaga si Orban. Amuzamentul meu: moderatorii isi dau cu parerea cum ca nu vad destul enztuziasm… Daca nu se striga, daca nu sunt istericale, sange si iesiri din sarite… atunci verdictul e clar: le lipseste empatia.

Mama a primit din partea PNL… un bec. Un bec. Fiindca se promite pe ambalajul becului (de clasa E) ca se va face lumina. In interior, cartea de vizta a respectivului candidat PNL pentru primaria sector 6. Surpriza: adresa de email este @gmail.com. (profesionism la maxim)

Un altul promite “cele mai frumoase scoli si gradinite”. Respectiv, traduc eu in sinea mea, institutii de invatamant cu gardul vopsit pe dinafara. Traiasca viitoarele generatii de manechini !

Sondajul meu printre parintii generatiei mele: fie nu se duc la vot, fie se duc ca sa anuleze buletinul de vot (pe principiul “domne, daca eu nu merg la vot, pun aia stampila cum vor ei pe buletinul meu).

Mult, mult circ. Spectacol prost, cu audienta nimerita intamplator in arena.

Leave a Reply