Suport tehnic IT

Astia de la IT, de fiecare data cand le deschizi usa sa le reamintesti a tz-ispea mia oara de problema ta, ti-o taie scurt inainte de “Buna ziua” al tau cu un “NU STAU DEGEABA!” (variatie: “Ma vezi pe mine ca stau?”).  Mda, da importanta afara din ei. Uneori regret ca nu am deschis tickete de genul “mi se blocheaza mouse-ul”, cand de fapt trebuia sa il curat ca sa functioneze properly.  

La sfarsit de aprilie, Manzel si-a upgradat calculatorul. Piesele de la compu’ vechi, in buna vointa lui imensa, le-a pasat la mine in workstation. Toate bune si frumoase, dar noul meu PC upgradat rage ca un tractor. Timp de 5 luni am auzit promisiunea “il desfac in week-end sa vad ce are” [ticket status: investigate]. Dupa ingroaparea tuturor sperantelor, acum 2 saptamani (dupa mai bine de 4 luni de la deschiderea ticketului) a venit rezolutia “trebuie luat inca un ventilator”. Dupa inca o saptamana de cugetat la problema mea tehnica, noua solutie data se schimba din “ai nevoie de ventilator” in “ai nevoie de carcasa noua”.  

 Si totusi faptul ca s-a gasit o solutie la problema mea are urmatoarea justificare: in ultimele saptamani am inceput sa dau drumul la calculator taman cand pe Manzel de abia il luase somnul.  

Morala: Si IT-istii sunt oameni, prin urmare si ei trebuie sa fie motivati.

Leave a Reply