Provocare de jmeker

Ma distreaza jmeckerii cu atitudinea lor de “Uite, bah, cum ti-am facut-o din vorbe pe cucoana asta”.

Juniorul in cauza vrea cariera in Networking. Ma pune dreaq sa fac o fapta buna sa vad ce stie sa faca/daca stie sa faca ceva. Cum juniorul e viitor inginer de meserie, m-am gandit ca poate… deh, are ochii blanzi dar nu stie sa se exprime. Si atunci, de ce nu, sa ajut omul…

Imi raspunde: “i maintain the network stable, i repair the devices or computers”. Am insistat sa aflu mai multe, atat despre experienta pe care o are, cat si depre certificarile CCNA din CV. “I maintain the network stable” imi sugereaza (nu’sh de ce!!!) imaginea unui grajd plin cu cabluri atarnate de tavan. Cat despre repairing the devices… adaptorul din linkul http://englishrussia.com/?p=807 presupun ca poate fi considerat un exemplu de device. Da’ cum imi dadui io seama la timp ca prea incep sa iau omul la puricat si sa-l judec far’ de temei, am stat drept si am gandit stramb sa ii cer detalii.

Din lunga polologhie de lamuriri pe care le-am primit, am inteles asa:

– certificatele le are, dar sunt la facultate, si nu are nici un rost sa le scoata, pt k in doua saptamani isi da certificarea finala,totusi daca e nevoie poate sa faca el rost de certificatele alea!

– in ceea ce priveste ce a lucrat pe networking, se refera la faptul k a facut routing si switching si ceva pe partea de WAN-uri.

(adaptare gramaticala dupa stilul juniorului)

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!

Leave a Reply