IT Guru

Cunostinte PC: Windows xp full, navigare internet, programare server apache.

Nu gasesc deloc surprizator faptul ca nu face referire la Word, Excel si Outlook. Pachetul Windows Ics Pî – versiunea full (ca la masini, frate, daca nu te-ai prins: full option) o fi incluzand si Microsoft Office.

Navigatul pe internet…frate, daca stii sa navighezi pe internet, phoa, esti cel mai tare!!! Sa mor eu, uite cum iti demonstrez:

Mama mea- mama mea, o stii: 60 de ani, par carunt… – ei bine, mama mea stie sa dea singura drumul la laptop, face click pe butonul de Internet Explorer, apoi merge la pagina de Yahoo,….etc si acolo imi scrie mie emaile (a se citi in romaneste “emaile”, nu “imeiluri”). Mai nou, a invatat sa si dea BUZZ-uri de pe messenger si e placerea ei sa ma terorizeze cu asa ceva. Ei bine, ca sa fiu la obiect, mama mea doar intra pe internet. Dar domnule, matale deja… navighezi! ( nu cumva matale o fi fost cel ce a navigat cu pluta “cum sa da sa faci ID” si a nimerit taman in portul blogul meu?). O fi trecut mama prin atatea la varsta ei, dar prin exercitiul navigarii nu am reusit sa o fac sa treaca.

Astept cu nerabdare un upgrade de knowledge, pentru inceput un Linux/Unix full version ar fi bestial (atat programare, cat si administrare).

Leave a Reply