Candidat valoros

 Pt. postul vacant “x” a aplicat urmatoarea fatuca:

“Subsemnata […] am absolvit Facultatea […] va trimit un Curriculum Vitae a ma lua in considerare in baza de date a societatea dumneavoastra cu privire la urmatoarele angajari din firma . Experienta si abilitatile mele cu privire la ceea ce se executa in unitatea dumneavoastra se rezuma la ceea ce am invatat in timpul facultatii”

Pina sa fii absolvent de Fakulta (e la moda skrisul cu “k” in lok de “c”- dar asta e o alta discutie), Gramatica si Logica sunt materii pe care le studiezi in cadrul invatamantului obligatoriu de 10 clase. [Tot ce am taiat din textul original pentru pastrarea anonimitatii sunt numele si prenumele fetei, numele Facultatii absovite]

Prejudecata mea: ai terminat o facultate (nu conteaza care), lasa-ma sa te consider un om mai destept si mai destupat decat mine. Asta e unul dintre lucrurile invatate de la oamenii simpli.

Daca ar fi sa imprumut stilul ei de vorbire, in unitatea mea se executa… oameni. Iar eu in calitate de “vrajitoarea aia de la personal” ma apuc si strig la pereti : “Ce stie, ce stie fatuca asta sa faca, ca imi cere 1000 de euro! Una mie euro salariul dorit/cerut si nu stiu pe ce!”

Leave a Reply