Scrisoare de intentie

Obiectiv: Sã lucrez conform pregătirii în cadrul unei societăţi dinamice, pentru valorificarea eficientã a propriului potenţial şi pentru dezvoltarea unei cariere în acest domeniu.”

Analiza pe text:
– „Sa lucrez conform pregatirii”. Pregatire care este…? pt a afla raspunsul, trebuie sa pierzi ceva timp sa vezi ce a studiat omul, ce cunostinte teoretice are. La capitolul „experienta” in Cv apare oricum doar perioada, functia si numele angajatorului. Personal trag concluzia ca respectivul  (si avea Ioanide o vorba pt. alde d’astia) habar nu are ce stie sa faca.
– „in cadrul unei societati dinamice”. Adica viitorul sau angajator sa aiba profit cat mai mare, profit din care sa acorde prime si al 13-lea salariu.
– „pentru valorificarea eficienta a propiului potential”. Balaria asta eu o interpretez drept nevoie de formare profesionala „Oi stii io sa fac ceva, dar tu ca manager ia da-ti tu silinta sa te gandesti cam la ce as putea fi io bun… si trimite-ma la cursuri”
– „pentru dezvoltarea unei cariere in acest domeniu”. [Care domeniu, frate, ca nu pomenisi nici un domeniu?] Candidatul se va dezvolta in directia aleasa de manager la punctul de mai sus. Asta da dovada de personalitate puternica.

La nivel de natiune, cred ca nu o scapam niciodata de mentalitatea de licean jmeker.

0 thoughts on “Scrisoare de intentie

Leave a Reply